Daneels Tamara

Ervaren thuiskapper met passie voor het vak

Kapster Tamara Daneels startte haar carrière in 2009 en werkt zelfstandig sinds 2014. Al meer dan 10 jaar zorgt de thuiskapper in Kasterlee voor tevreden klanten die terug blijven komen. U wordt heerlijk in de watten gelegd en voorzien van een stralend resultaat. Kies voor Daneels Tamara en geniet van de volgende voordelen:

  • Meer dan 10 jaar ervaring op de teller
  • Passie voor haarverzorging en hart voor de zaak
  • Enkel de beste producten worden gebruikt
  • U kunt rekenen op gedegen advies op maat
  • Bekend met uiteeinlopende verf- en kniptechnieken

Al meer dan 10 jaar zeer tevreden klanten in de ruime regio van Kasterlee

Ervaar het zelf

Voor jong en oud, mannen en vrouwen

Daneels Tamara

Van klassiek tot trendy​

Kapper aan huis Daneels Tamara luistert altijd goed naar uw wensen, vraagt door en zorgt dat u op die manier een stralend kapsel krijgt dat precies bij u past. De thuiskapster is op de hoogte van de laatste trends en technieken en kan voor u aan de slag met elke stijl. Of u nu gaat voor een klassiek kapsel of een trendkleur: Daneels Tamara gaat graag voor u aan de slag.

Tamara houdt steeds rekening met de vorm van uw gezicht, uw wensen en persoonlijkheid bij het knippen. Met aandacht voor u als persoon kijkt de thuiskapper wat het beste bij u past. Uiteraard krijgt u ook uitgebreid advies in haarkleuringen. Er wordt goed gekeken naar de kleur van uw ogen en huidtint, zodat de haarkleuring precies bij u past. Neem gerust contact op voor meer informatie of een afspraak!