GSM:0472 54 70 36
Contact
Matrix: Imagine all you can be.

Opvallende haarverzorging

Wilt u uw haren tijdelijk of permanent verlengen? Had u in een ander kapsalon een snit gevraagd die nu veel te kort uitvalt? Kies dan voor de haarverzorging te Kasterlee van Daneels Tamara!

Topproducten

Naast haarverzorging voer ik uiteraard ook de klassieke haarbehandelingen uit. Dit gebeurt steeds met de producten van Matrix, wereldleider op vlak van verzorgingsproducten en styling. Vooral in de Verenigde Staten staan deze producten gekend voor hun weldaad maar ook in Europa is het gamma niet meer weg te denken.

Innovatie en vernieuwing

De Matrix producten staan voor innovatie en dat is terug te vinden in bijvoorbeeld de Biolage lijn die vanaf 2011 vrijwel geheel parabenen- en sulfaatvrij is en die verder ook veel natuurlijke ingrediënten bevat.

Ook de nieuwe Design Pulse hairstylingproducten sluiten helemaal aan bij de styling van nu: edgy, trendy en een krachtige textuur die zorgt voor een glamourlook!

Contact

Interesse in de haarverzorging van kapster aan huis Daneels Tamara uit Kasterlee? Benieuwd naar de sublieme service die ik u te bieden heb? Bel of mail dan meteen!

Contacteer ons!0472 54 70 36